Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه زندگی: حدود یک ماه از بازگشایی مدارس باز هم با همنشینی کرونا گذشته است. اگرچه امسال رویه یکسانی برای حضور در کلاسهای درس و یا آموزش از راه دور لحاظ نشد، اما همچنان مانند سال گذشته نیاز است که خانواده‌ها و به خصوص مادران، تحصیل فرزندانشان را به صورت مستقیم مدیریت کنند.

در این بین مادران تجارب خوبی از تحصیل در خانه و به صورت مجازی کسب کرده‌اند، اما شاید بسیاری ندانند که نرم‌افزارهای ایرانی و خارجی هم در بازار وجود دارد که کار آنها را برای مدیریت وضعیت تحصیل فرزندشان راحت‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نرم‌افزارها به کمک والدین در مقاطع پایینتر و به کمک خود دانش‌آموزان در مقاطع بالاتر و حتی دانشجویان هم می‌آید.

اگر مایل هستید این نرم‌افزارهای کمک تحصیلی را بشناسید، گزارش پیش رو را بخوانید.

کلاس پلاسِ باکلاس!

این نرم‌افزار با اسم آهنگین و جذاب خود یک نرم‌افزار ایرانی است که به راحتی و بدون پرداخت هیچ مبلغ اولیه‌ای می‌توانید آن را از کافه‌بازار و برای اندروید دریافت کنید.

کلاس پلاس به شما در برنامه‌ریزی و تنظیم وقت کمک می‌کند. این نرم‌افزار امکاناتی را فراهم کرده است که به وسیله آن می‌توانید دروس و تکالیف خود را به صورت لیستی و با زمان‌بندی و اولویت لازم در آن وارد کنید. پروژه‌ها و تکالیف را مشخص کنید و زمان‌های امتحان و ارائه درس به معلم را هم تعیین کنید. بعد کار یادآوری آنها را به کلاس پلاس بسپارید.

این نرم‌افزار روزانه یا هفتگی به شما آمار مطالعه و پیشرفت درسی ‌تان را هم می‌دهد.

 

مشاور تحصیلی به نام «درس یار»

اگر دنبال کسی می‌گردید که گزارشی از درس خواندتان به شما ارائه بدهد و با تحلیل روند درس خوانی به شما کمک کند تا هر روز بهتر از دیروز باشید، بدانید که از کافه‌بازار می‌توانید یک نرم‌افزار با همین مشخصات دریافت کنید.

« درس یار» هم رایگان و اندرویدی است و با آن لیست دروستان را مرور می‌کنید و زمانی که برای خواندن آنها نیاز است را اختصاص می‌دهید. این برنامه زمان‌سنجی دارد که به شما اعلام می‌کند زمان درس خواندن برای درسی معین شروع شده یا پایان گرفته است.

درس یار همچنین امکان نوشتن یادداشت برای برنامه‌ریزی درسی هم برای دروس مختلفی که به آن اضافه کرده‌اید، دارد.

 

با «تودیت» حواس جمع می‌شوید

اگر از آن دسته دانش‌آموزانی هستید که به راحتی حواستان از درس خواندن پرت می‌شود، یا فرزندی با این ویژگی در خانه دارید، تودیت را دریابید.

این نرم‌افزار هم قابلیت نصب روی گوشی‌های اندروید و هم سیستم عامل iOS را دارد و نصب اولیه آن رایگان است.

تودیت، سایر نرم‌افزارهای گوشی شما را بی‌صدا می‌کند تا بدون حواس‌پرتی درس بخوانید. بعد هم به شما کمک می‌کند تا تعداد صفحات، موارد و مسائلی که نیاز به خواندن و یا مرور کردن دارند و.... را به صورت لیست تهیه کنید و جلوی چشم داشته باشید. تودیت همچنین اینها را برایتان زمانبندی می‌کند تا در موقع مناسب به هرکدام رسیدگی کنید.

 

«اجندا» و کدگذاری رنگی

شاید این نرم‌افزار بیشتر دانشجویی یا مناسب دانش‌آموزان دبیرستانی باشد. چرا که امکان کدگذاری رنگی درست مانند کاغذهای چسبی یادداشت را به کاربر برای زمانبندی تکالیف، پروژه‌ها و امتحانات می‌دهد.

 

در این برنامه می‌توانید کلاسهای هر ترم خود را وارد کنید و زمان انجام تکالیف و پروژه‌ها را هم تعیین کنید. اجندا تاریخ تحویل تکالیف شما را یادآوری خواهد کرد.

این نرم‌افزار هم نصب رایگان دارد و برای اندروید و iOS تهیه شده است.

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی دانشجویان دانش آموزان نرم افزار کمک درسی تحصیل برنامه ریزی نرم افزار نرم افزارهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۱۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند

صالح رحیمی در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان بوشهر در خصوص توازن توزیع اعتبارات اظهار داشت: مطالبات شهرستان بوشهر با توجه به سیاست‌های شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستان، اتمام پروژه‌های نیمه تمام است و لازمه آن اهتمام جدی دستگاه‌های اجرایی است.

فرماندار بوشهر با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردارند، افزود: مدیران دستگاه‌های شهرستان بوشهر باید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه‌هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ کنند تا افزایش روند رو به رشد شاخص‌های توسعه‌های در سطح شهرستان باشیم.

وی در ادامه اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان بوشهر دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را بر اساس حل مشکلات مردم انجام دهند.

فرماندار شهرستان بوشهر کمیته برنامه‌ریزی را تعیین کننده خط مشی و سند توسعه و نقشه راه شهرستان دانست و تاکید کرد: هر اندازه که مدیران در جذب اعتبارات، فعال و توانمند باشند، در سال‌های آینده، بودجه بیشتری برای شهرستان جذب خواهد شد.

وی افزود: در حوزه شاخص‌های عمومی، رضایتمندی مردم، نحوه اطلاع رسانی، بهره وری، تعالی و عدالت سازمانی مد نظر بوده و در حوزه شاخص‌های اختصاصی نیز وظایف و ماموریت‌های هر یک از دستگاه‌ها به صورت جداگانه بررسی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • دشمن در حال برنامه ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند