Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا نیک‌نژاد با بیان اینکه باید خانواده محیط خانه را شاد نگه دارد گفت: باید بزرگترها اقدامات لازم را انجام دهند تا کودکان و نوجوانان در تنش‌ها آسیب نبینند و در ایام خانه نشینی نیازمند یک برنامه متمرکز و هماهنگ هستیم.

به گزارش برنا؛ از امروز یکم آذر محدویت‌های کرونایی به مدت دو هفته اعمال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌شک در این ایام از میزان ترددهای روزانه کاسته شده و افراد بیش از پیش در منزل به سر می‌برند. در این میان دانش‌آموزان نیازمند توجه ویژه در ابعاد مختلف در روند تحصیلشان هستند.

آموزش مجازی امسال راحت تر از سال گذشته

محمدرضا نیک‌نژاد، کارشناس آموزش و پرورش درباره چگونگی نظارت بر عملکرد دانش آموزان از سوی والدین، کادر آموزش و معلمان به خبرنگار برنا گفت: امسال آموزش‌های مجازی نسبت به سال گذشته سهل‌تر و با برنامه‌ریزی مناسب‌تری انجام می‌شود. برای مثال در روزهای نخست امسال تا روزهای پایانی فروردین چنین وضعیتی را تجربه کرده‌ایم. هم‌اکنون با استفاده از تجربیات آن روزها می‌توان به فعالیت پرداخت.

او افزود: امروزه در بسیاری از نقاط کشور به شکل مجازی آموزش انجام می‌شود. هرچند هم‌اکنون حضور خانواده‌ها به شکل جمعی در کنار فرزندان را شاهد هستیم. با گذشت دو ماه نیم از شروع سال تحصیلی و  کلاس‌های مجازی عمدتا آموزش به وسیله خانواده به‌ویژه مادران با همکاری معلم و دانش‌آموزان پیشرفت کرده است.

خانواده‌ها برنامه‌ریزی داشته باشند

این کارشناس آموزش ادامه داد: هم‌اکنون به‌دلیل اعمال محدودیت‌ها شاهد حضور پدر و دیگر افراد خانواده در خانه هستیم. خانواده‌ها باید برای کارهای خانه اعم از درس فرزندشان، کارهای فرهنگی و دیگر فعالیت‌ها برنامه‌ریزی داشته باشند. برای مثال در این روزها نباید فرزندان را در فضای مجازی تنها گذاشت حتی‌الامکان یک برنامه با چارچوب مشخص داشت تا تمامی اجزای خانواده در این راستا هماهنگ باشند.

نیک‌نژاد تصریح‌کرد: برای مثال اگر پدر خواستار پیش برد کارهایش در منزل است، باید فضایی را برایش اختصاص داد. برای مثال اعضای خانواده وعده‌های غذایی را در کنار یکدیگر صرف کنند. در این ایام نیازمند یک برنامه متمرکز و هماهنگ هستیم.

دانش‌آموزان در فضای مخصوص خانه به تحصیل بپردازند

 او افزود: برای اجرای برنامه باید به مقوله آموزش‌وپرورش در خانه توجه کرد. برای دانش آموز فضای ویژه در خانه فراهم کرد. برای مثال فضا باید به دور از تلویزیون، سر و صدای خانواده و عواملی منجر به حواس پرتی دانش آموزان باشد. برای مثال در یک فضا میز کوچک با نور مناسب برای دانش آموزان ایجاد کرده تا به دور از عوامل حواس پرتی بتواند به درس خواندن ادامه دهد.

آموزش دانش‌آموزان نیازمند نظم

 این کارشناس آموزش‌وپرورش تصریح کرد: معلم توانایی کنترل فضای حضوری کلاس را دارد اما در فضای مجازی معلم ناتوان در کنترل فضای کلاس است. در این شرایط برقراری نظم در روند درس خواندن برعهده خانواده و دانش‌آموز است.

 نیک‌نژاد افزود: نیازمند کارگروهی برای برقراری نظم در آموزش دانش آموز هستیم.

به فعالیت‌های فیزیکی در ایام کرونا توجه شود

او عنوان کرد: انسان موجودی اجتماعی و نیازمند ارتباط با دیگران است. برای مثال پدر و مادر با فرزندان، همسایه‌ها یا دوستان هماهنگ کنند که با رعایت فاصله اجتماعی و تمامی پروتکل‌های اجتماعی در پارک، حیاط منزل و دیگر نقاط روباز به بازی‌های فیزیکی بپردازند، چون منفعل بودن به حس‌های حرکتی افراد آسیب‌های فراوان وارد می‌‎کند.

اغلب دانش آموزان کم تحرک هستند

 این کارشناس آموزش‌وپرورش گفت: اغلب دانش آموزان کم تحرک هستند. باید فضایی برای دانش آموزان ایجاد شود تا بتوان از ظرفیت‌های فضای باز استفاده کرد تا دانش آموزان در محیط‌های باز ساعتی به فعالیت بپردازند.

نیک‌نژاد با بیان اینکه خانواده‌ها ورزش را یکی از اولویت‌ها در برنامه‌ریزی‌ قرار دهند، گفت: خانواده در خانه هم می‌تواند بازی‌های جمعی، نرمش‌های خانوادگی و ... انجام دهد.

این کارشناس آموزش‌وپرورش تصریح کرد: حضور برخی افراد در خانه باعث افزایش تنش می‌شوند. برای مثال در فروردین آماری مبنی‌بر افزایش تنش‌های خانوادگی در ایام کرونا منتشر شد. باید بزرگترها اقدامات لازم را انجام دهند تا کودکان و نوجوانان در این تنش‌ها آسیب نبینند.

خانواده تغییر در خلق‌وخوی فرزندشان را به مشاوره اطلاع دهد

نیک‌نژاد ادامه داد: در صورت بروز مشکلات متعدد و ناتوانی در حل مسئله باید به مشاوره تلفنی تماس گرفته یا روابط را به نحوه تنظیم کرد تا تنش‌ها در خانواده کاهش پیدا کند. خانواده هر گونه تغییر در خلق‌وخوی دانش آموز را حتما به مشاوره اطلاع دهد.

باید در ایام کرونا محیط خانه را شاد نگه داشت

 او در پایان اظهار کرد: والدین، معلمان و کادر آموزش الگوی دانش‌آموزان هستند. پدر و مادر باید به قوانین و مقررات خانه پایبند بوده تا فرزندان نیز این مقوله را جدی بگیرند. کرونا با تهدید و فرصت همراه است. برای مثال ارتباط کودکان با پدرها و مادرهای شاغل اندک است. از این ایام می‌توان برای افزایش ارتباطات با فرزندان استفاده کرد. باید محیط خانه را شاد نگه داشت.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی زهرا سلیمانی کارشناس آموزش کارشناس آموزش آموزش وپرورش برای مثال برنامه ریزی دانش آموزان خانواده ها دانش آموز نیک نژاد تنش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۸۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز از شرکت ۳۰ هزار نفر از دانش آموزان پایه دوازدهم این استان در کنکور امسال خبر داد. - اخبار استانها -

علی حجر‌گشت ‌در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در کرج‌ اظهار داشت: با توجه به اینکه حدود 30 هزار دانش آموز پایه دوازدهم در استان البرز در حال تحصیل هستند، از این رو به نظر می‌رسد که این تعداد دانش‌آموز در کنکور امسال شرکت کرده‌اند.

وی افزود: هر چند امار رسمی شرکت در کنکور توسط سازمان سنجش ارائه می شود اما با عنایت به حضور این تعداد از دانش آموزان در پایه دوازدهم پیش بینی این میزان در کنکور داده شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار تسنیم در کرج در خصوص تعداد دانش آموزان ورودی در سال جدید به آموزش و پرورش استان البرز اظهار داشت: با توجه به تجربه ای که در سال‌های گذشته داشته و همچنین با توجه به مهاجرت بالا به استان البرز پیش بینی می شود، حدود 10 هزار نفر دانش آموز جدید در استان البرز مشغول به تحصیل شوند.

‌حجرگشت ادامه داد: برای این منظور، آموزش و پرورش مقدمات لازم برای حضور این تعداد از دانش آموزان را فراهم کرده و تلاش می کند تا پایان شهریور ماه، کلیه مقدمات حضور دانش اموزان در مدارس را انجام داده و دانش آموزان با خیالی آسوده به تحصیل وارد شوند.

مدیر‌کل آموزش و پرورش استان البرز در ادامه با اشاره به نیاز استان البرز به وجود کمبود کلاس در استان اظهار داشت: اگر بخواهیم تراکم هر کلاس را 25 تا 30 نفر در نظر بگیریم استان البرز به حدود 11 هزار کلاس درس نیاز دارد تاب تواند این دانش آموزان به صورت تک شیفت در مدارس تحصیل کنند.

 ‌حجر‌گشت درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص استقلال آموزش و پرورش شهرستان فردیس اظهار داشت: از آنجایی که این موضوع مدت‌هاست در دستور کار است، کلیه اقدامات استقلال آموزش و پرورش شهرستان فردیس انجام شده و به نظر می‌رسد که در تابستان امسال بتوان استقلال این آموزش و پرورش را اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • معلمان به نقش خود در هویت سازی دانش آموز دانش آموزان توجه کنند
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • پیشگویی مشاور قالیباف از گشت ارشاد؛ واقعه فیزیکی جدید کف خیابان؟!