Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از نفرات برتر کنکور ۹۶ در محلات گفت: برای موفقیت در کنکور هیچگاه کلاسهای کنکور نرفتم و با برنامه‌ریزی دقیق منابع کنکور را مطالعه کردم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدامین حاج‌برات، یکی از دانش‌آموزان رشته ریاضی دبیرستان امام خمینی(ره) شهرستان محلات است که توانسته است رتبه ۱۹۰ این رشته را در کنکور سراسری کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نوجوان موفق در گفتگوبا خبرنگارصبح محلات، مهمترین عامل موفقیت خود را همراهی خانواده عنوان کرد و گفت: در مدتی که خود را برای کنکور آماده می کردم از اصلی‌ترین و در دسترس‌ترین منابع کنکور که همان کتابهای درسی بود، استفاده کردم و در کنار آن،از منابع دیگر برای حل مسائل و تسلط بیشتر به منابع درسی استفاده کردم.

وی با اشاره به تجربیات خود درخصوص مطالعه منابع کنکور گفت: براساس تجربه شخصی خوداستفاده از تست‌های کنکور سراسری را به دانش‌آموزان دیگر پیشنهاد می‌کنم؛چراکه سلیقه طراحانِ تست‌های تألیفی با سلیقه طراحان تستهای کنکور کاملا متفاوت بوده و این خود باعث می‌شود از منابع اصلی دور شوند.

برنامه‌ریزی؛ رمز موفقیت

حاج‌برات برنامه‌ریزی را عاملی دیگر برای موفقیت خود در کنکور عنوان و بیان کرد: زمان‌بندی صحیح با استفاده از تکنیک‌هایرایج یکی از راهکارهایی است که می‌توان تست‌های درست بیشتری را پاسخ داد. پاسخ دادن به تست‌های زمان بَر را در انتهای آزمون انجام دادم.

وی یکی دیگر از تکنیک‌های شخصی را برای آمادگی بیشتر در کنکور، مطالعه عنوان کرد و گفت: در زمان خستگیدرس‌های مورد علاقه را مطالعه می کردم و تنها ۳۰ درصد از زمان روزانه را به مطالعه درس‌های عمومی اختصاص می‌دادم. در تمام مدت زمان مطالعهتلاش می‌کردم، درسهای مورد علاقه‌ام را در زمان‌ خستگی مرور کنم.

حاج‌برات با مهم ارزیابی کردن نقش مشاور در پیشرفت و کمک به موفقیت دانش‌آموزان در کنکور اظهار کرد: شناخت کامل از دانش‌آموز توسط مشاور امری مهم است که نباید مورد غفلت قرار گیرد چراکه مشاور برای کمک به دانش آموزان باید شناخت دقیقی نسبت به روحیات و علایق وی داشته باشد.

مشاوران زمان زیادی را برای برنامه‌ریزی دانش‌آموزان صرف نمی‌کنند

وی ضمن انتقاد از مشاوره های گروهی افزود: در شهرستان محلات مدارس و آموزش پرورش تلاش‌های فراوانی کردند تا از ظرفیت مشاوران استفاده شود، ولی برنامه‌ریزی برای ۲۰ دانش آموز در مدت زمان ۲ ساعت توسط یک مشاور نمی‌تواند خیلی مثمرثمر باشدچراکه روش و زمان درس خواندن هیچ دانش‌آموزی با دیگری برابر نیست.

این دانش‌آموز موفق محلاتی گفت: به دیگر دانش‌آموزانپیشنهاد می‌کنم با توجه به شناختی که از نقاط قوت و ضعف خود دارند برای خود برنامه‌ریزی داشته باشند و تلاششان بر این باشد که روزانه یک‌درصد پیشرفت داشته باشند.در این صورت در مدت یک سال ۳۶۵ درصد پیشرفت خواهند کرد و این یعنی پیشرفت سه برابری نسبت به نقطه آغاز و احتمال موفقیت بیشتر است.

ویافزود: هر شخصی در زمانی خاص از درس خواندن خسته خواهد شد، ایجاد علاقه درونی، عدم توجه به کسب رتبه در کنکور، توجه به کسب علم و معنویات درس‌ها و هدف نهایی نقش بسزایی در رفع خستگی، افزایش انرژی و مطالعه بیشتر خواهد داشت.

حاج‌برات با اشاره به استاندارد بودن زمان مطالعه در طول هفته گفت: مدت زمان استاندارد برای درس خواندن در طول هفته ۳۵ الی ۵۰ ساعت است که می‌توانند آن را در طول هفته تقسیم کنند.شخصا تلاش می‌کردم در طول روز به غیر از ساعات خواب ۲ یا ۳ ساعت برای تفریح و استراحت زمان صرف کنم وبا برنامه‌ریزی روزانه ضمن افزایش زمان مطالعه تا سقف استاندارد از میزان استفاده گوشی تلفن همراه یا دیگر وسایل سرگرم کننده بکاهند وبه هیچ وجه برای مطالعه بیشتر از زمان استراحتشان کم نکنند.

برای موفقیت در کلاس‌های کنکور شرکت نکردم

وی خلاصه نویسی و مرور سریع و دفترچه‌ای مطالب را برنامه‌ای موثر در موفقیت کنکور دانست و بیان کرد: برای موفقیت در کنکور هیچگاه کلاسهای کنکور نرفتم و با برنامه‌ریزی دقیق منابع کنکور را مطالعه کردم، البته منکر کلاس کنکور هم نیستم چراکه برای بعضی دانش آموزان کلاس کنکور و درس خواندن گروهی لازم است ولی شخصا تلاش کردم زمان مورد نیاز برای رفت و آمد به کلاس کنکور را برای تست زنی صرف کنم.

این رتبه برتر کنکور شهرستان محلات ضمن قدردانی از تمامی کسانی که وی را در رسیدن به این موفقیت یاری کرده‌اند، خاطرنشان کرد: کلیدی‌ترین نقش برای موفقیت فرزندان در تمامی زمینه‌ها بخصوص کنکور سراسری برعهده خانواده است و خانواده‌ها نقش بسزایی در تامین تغذیه و مکان مناسب برای مطالعه فرزندان و تقویت روحیه دانش آموزان بر عهده دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۶۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، مدیر دبستان امیرکبیر گفت: دانش آموزان با کسب قبولی در مرحله اول به مرحله نیمه نهایی این مسابقات کشوری راه یافتند.

نسرین غبیشاوی گفت: در این دوره از مسابقات سه کلاس پایه ششم شرکت کرده بودند و کلاس ششم میعاد یک با هدایت سیده ملیحه شریعتی توانست با موفقیت در مرحله اول کشور به مرحله نیمه نهایی راه یابد.

وی افزود: آزمون مرحله نیمه نهایی این لیگ علمی بیست اردیبهشت در کشور برگزار می‌شود.

غبیشاوی خاطرنشان کرد: دانش آموزان در دوره چهاردهم به مرحله نیمه نهایی و در دوره شانزدهم لیگ علمی بین المللی پایا به مرحله نیمه نهایی و نهایی راه پیدا کرده بودند.

وی افزود: امسال نزدیک به ده هزار دانش آموز در این مسابقه علمی با هم رقابت کردند.

دیگر خبرها

  • مربیان کشتی مازندران در کلاس دانش افزایی
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص شد
  • اعلام زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها ؛ روند ثبت نام الکترونیک است
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی پایا
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • چرا تمدن‌ها با گذشت زمان شکننده‌تر می‌شوند؟ (+عکس)
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران